Kolslagen.

Just nu sitter jag och Olof och hänger utanför Huldran (egentligen är det ena halvan av Bergatrollet men det är itne relevant just nu eftersom att det är Huldran som sitter där nu och då säger vi att det heter Huldran) och försöker komma på vad det första blogginlägget ska handla om. Vi bestämde oss för att det kan handla om vad vi pratat om idag, och att det förmodligen kommer att bli vad de flesta blogginläggen här kommer att handla om. Vi pratar ju om så bra saker! Nu kom Malin och satte sig också. Hon är snygg, särskilt eftersom hon har klippt sitt löshår idag :) Olof började just diskutera huruvida det är hennes löshår eller näshår som hon har klippt. Jag själv hävdar bestämt att hon faktiskt sa LÖShår och inte NÄShår. Malin gick, hon var visst tvungen att gå tillbaka till lektionen, men istället fick vi lite besök av Emelie och Johannah. Alla dessa människor som jag nämnt hittills i blogginlägget är människor som någon gång kommer att skriva i den här bloggen. Dessutom kommer även Strumpan (som egentligen heter Niclas men det är inget som ni behöver veta) skriva lite  och någon gång kanske vi eventuellt tar in en gästbloggare som har lite vettiga tankar att dela med sig utav.

Men till ämnet, eller hur man nu säger. Vi skulle ta upp vad det var vi pratade om idag under morgonens frukostrast. Ett av ämnena som kom upp var hur vatten som blivit kolsyrat, avslaget och sedan kolsyrat igen smakar. Det måste ju vara kolslaget. Dessutom kom vi fram till att Olof var 16 för ca 1½ månad sedan, och i år fyller han 18. Mystiskt, eller hur? Men ändå så otroligt logiskt, och mycket, mycket vettigt.

Nej, nu har jag inte tid med det här längre. Dags att återgå till lektionen. Det dyker säkert upp nya vettigheter snart, så stay tuned!

Puss och Kram Skumbanan
Louise

Kommentarer
Postat av: Johannah

Kolslå mig!

2008-02-01 @ 11:11:43
Postat av: Louise

ja, let's all kolslå varandra!

2008-02-01 @ 11:28:28
Postat av: Visu

Mer vett åt folket! länge leve vettigt.blogg.se! keep it up!

( btw, jag älskar Louise (A) )

2008-02-01 @ 12:11:13
Postat av: mela

den där med olofs ålder var tricky, men jag kom allt på den till slut! ^^

2008-02-01 @ 16:37:26
Postat av: Sara

Jag hoppas på en massa spännande smaskiga news från JB. Doin the omoralisk skolblogg! :)
Jag var 18 för 1½ månad sedan och i år fyllar jag 20. Det är sådana som jag och Olof som gör världen liiite mer spännande!

Sara

2008-02-01 @ 19:14:05
URL: http://saratapper.blogg.se
Postat av: Sara

Jag har höga förhoppningar på den här bloggen men är nu ytterst besviken. :) Längtade efter att få höra lite smaskigt skvaller från JB samt höra kritikens vindar blåsa hårdare än någonsing. Ofta blåser de alldeles för löst på JB! :)Hoppas att ni inte lagt ner detta projekt redan. Det är en kul idé. Redan på min tid pratade jag och Kristofer (eller kanske var det mest jag som tjatade) om att vi skulle göra en omoralisk skoltidning! :)

Heeey

2008-02-07 @ 21:34:44
URL: http://saratapper.blogg.se
Postat av: mela

håller med sara, skriv mer!
i wanna hear more more mooooooore

2008-02-07 @ 21:52:08
Postat av: Louise

förlåt, jag vill verkligen inte att bloggen ska försvinna men det känns lite trögt om jag måste skriva alla inlägg helt ensam när vi är sju stycken som ska skriva. i måndags lovade strumpan att han skulle skriva, men som ni ser hände ingenting. i torsdags lovade olof att han skulle skriva, men även då hände ingenting. jag är lite besviken på mina vänner nu faktiskt, kom igen och hjälp till lite, snälla?

2008-02-08 @ 21:29:35

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0