Modellfotografering

Den 24:e oktober blir det en fotosession här på skolan, med den allsmäktige Robert Nordström. Nu letar han efter folk som vill vara med på detta tillfälle. Är just du intresserad av att vara med? Endera som modell, smink, stylist eller något annat som kan hjälpa till så är det bara att kommentera här. eller maila på [email protected]

Under helgen ska han hitta på ett tema som fotograferingen kommer kretsa runt. Det är alltså modellfotografering som väntas :)  YAY!

Kramis kramis
Louise

Mat.



Nu har vi ätit mat och kämpat oss igenom en samhällskunskapsgrej. På lunchen diskuterade vi Malins inlägg om att springa, och hur man bäst ordnar så att bröst inte guppar när man gör detta. Sedan diskuterades klassåterträffar och hur vi kommer att vara när vi slutat skolan. Mycket, mycket vettigt. Jag försöker få Olof att skriva ett inlägg angående den nya skvallerbloggen som startats i John Bauergymnasiets namn. Han är lite seg, men jag lovar att det kommer något vettigt snart.

Puss och kram, Louise, som även skrev det föregående inlägget.

Ett inlägg



Hej världen och John Bauergymnasiet. Idag har Stina bakat cupcakes som hon tog med till skoltidningsmötet. Supergoda var de, men Strumpan tyckte de såg plastiga ut. Han tyckte också att det var en komplimang och jag vet inte jag :P Men det kanske det var. Sedan sa jag åt honom att man bara ska ha linne (om man är kille) ifall man har stora muskler. Då blev Olof mycket irriterad på mig, och började säga att vissa saker "ska man vara ha om man är"... Ja. Mycket intressant. Så jag tog kort på honom.



Sådär. Det är lite dåligt med bilder här på bloggen tycker jag, så jag gör någonting åt det. Ska försöka få någon annan att uppdatera här snart. Stina sa att hon skulle göra det i fredags, och skriva om vad hon tycker om Gina Tricot, men det blev så argt att det inte gick att publicera. Vi vill ju inte hänga ut folk och saker på ett nedlåtande sätt, det är inte så skoj. Dessutom vill vi inte favorisera någon. Alla är lika bra! <3
Så allihopa nu, PUSS OCH KRAAAM!

RSS 2.0