Dags för uppdatering?

Det har dröjt väldigt länge sedan det var någon form av uppdatering här på vettigt bloggen! Jag har hört att det var några som var på gång att skriva men ändå så var det tyst. Nu tar jag tag i det själv och drar igenom lite av det som har hänt här på JB.

Under dem senaste veckorna har många av oss filmat inför JB-galan, detta har inneburit att vi inte lämnat skolan förens en lärare har kört ut oss. Det har varit mycket stress men nu så är det äntligen klart. Mer eller mindre i alla fall, den är klar för JB-galan men några små förändringar ska ske innan vi skickar den till josef-festivalen (en filmfestival i örebro län för er som inte vet det).

JB gillar temaveckor, och alla dessa temaveckor med inriktig på våra media ämnen, har lett till en ny temavecka, nämligen en kärnämnesvecka, som vi är inne på just nu. Detta innebär att vi endast arbetar med svenska engelska och matematik under hela veckan. Då det närmar sig med nationella prov så känns det skönt att få fokusera på dem ämnena.

Vi har precis fått veta att vår kära vän Linn är sjuk och ska ligga på sjukhus ett tag! Vi tänker på dig och hoppas det inte är något allvarligt! Vi kommer och hälsar på dig snart!


Kramar
Emmie

Kommentarer
Postat av: Johannah.

Vad har hänt med linn? Vad är hon för sjuk? :O :(

2008-04-16 @ 18:45:29

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0