Tillägg om filmen nedan.

Måste bara påpeka att man ser mitt arsle så sjukt jävla mycket i den där filmen. Och det gillar vi eller hur? :)

Sen kan jag ju kanske komma med något lite vettigt för en gångs skull, har ni tänkt på att man nästan alltid ser någon springa någonstans när man är på stan? Om man skulle dra till med ett höftat procent av hur många som springer för de har bråttom någonstans när man går på stan är det kanske 0,5% av de presoner man ser inom en tiominutersperiod. MEN detta fenomen förändras på endsat ETT enda ställe, har jag konstaterat. Om man befinner sig vid tågstationen, då ökar genast procenten till kanske 15% och vad kan detta bero på? Visst, de ska någonstans, men varför har folk mer bråttom när de ska med tåg/buss? Förutom att kommunala färdmedel är lika oberäkneliga som vädret, så tror jag det beror på att folk inte använder klockor lika ofta som förut.

Vart är klockorna? Ligger de kanske hemma i översta byrålådan och väntar på det där nya fräscha batteriet? Eller ligger de längst in under sängen och blir långsamt, långsamt upplöst av dammråttornas småtugg? Eller existerar de inte över huvudtaget? Man kanske föredrar att använda mobilen som klocka, och fine, jag är en av dem som gör det, men se då fan till så den går rätt så vi slipper se dina manboobs fladdra som fjunigt dun i vinden när du lubbar på din frammarsch mot tåget. Just sayin', t-shirt kanske inte är din grej.


Nåväl, från arsle, till manboobs, jag skall nog lämna ämnet, vilket det nu är, vid det, och lämna er att störa er på hur otroligt många skiljetecken jag använde i denna mening.

Tack och hej, leverpastej //Torsten

Herregud inte igen.

Nu är det visst dags igen, herregud vad jag uppdaterar här. Men ingen annan gör ju det så då måste ju jag.

Jag tänkte mest göra reklam för Break my Chain, som ÄNTLIGEN ligger uppe på Youtube ;) Och eftersom det är bloggmedlemmar och vänner till bloggmedlemmar som tillverkat filmen så måste den ju läggas ut här. Så här kommer den!

Del 1


Del 2


Sådär ja. TItta och njut och säg att den är bäst för det är den!
Puss på mun från Louise.

Skolfotografering

Hej hej igen.
Nu är det dags för det alla elever längtar efter: nämligen skolfotografering! Alla tjejer är helt uppspelta och klagar på finnar och munsår (jag själv har ett, usch) och hur de ska ha håret och vilka kläder de ska ha på sig (Nej, alla har inte det från början utan byter under dagen).. Det är faktiskt ganska roligt att lyssna på. Ni kan nog få se nån bild sen när vi får dem. Kanske.

I eftermiddag ska jag och Torsten sitta och sy på vårt projektarbete. Det ska bli najs. Provning och grejer. Iiiih. Nej, nu ska jag gå och fixa mig.
Puss, Louise

Löl.

Och det var ju såklart jag, Torsten som skrev det förra inlägget. Häh.

Engelska med svenska.

Nu sitter jag, Louise och Strumpan och trycker på fiendemarkerna i IThuset, vi har nämligen EngelskaC, och våran lärare är här, men egentligen är hon inte alls här för hennes barn är ju sjuk(t?). Vanligtvis brukar vi vara tvugna att snacka engelska men nu tar vi chansen att utveckla vår svenska istället, det får man ju inte glömma att göra.

Vad händer mer ute i världen då? Jo,det har ju kommit fram ett nytt så kallat "Fritzl-fall" på ren Aftonbladetsvenska, och det var ju synd.

What else? Ptja, jag har mina röda skor idag, that's probably it. OH! jag har färgat håret också, mitt lilla liv är fyllt av ständig spänning. Ni anar inte. Jag sitter och skriver mest just nu för att ingen annan vill skriva och då blir det såhär. Så småningom lovar jag att jag ska fixa till snyggheten på denna sida med våra vackra nunor. Det kommer, när jag har lust.

For now kan ni lyssna på denna låten som är fett glad, have it! (Brudarna är ju sådär stereotyp snygga också, så nu får inga killar klaga, det var ett val ni gjorde när ni föddes med kuk.) Tänk om man var som lego när man föddes så man fick sitt kön och andra attachables när man ploppade ut. Åh framtiden. Legobarn.


RSS 2.0