John Power

Hej. Nu tänkte jag bjuda på en gammal goding såhär i vintertider. Jag tycker också att det borde tas en ny bild på hur vi ser ut på mornarna, det är ju då alla är snyggast. Och så tycker jag det är så skoj att Malin ser ut som tant Berg i Lotta på Bråkmakargatan.
None

Jupp. Vi har kollat på en kille som snackar om Kina och det var asballt. Nu känner vi oss asdåliga eftersom att de är så himla kreativa och vi är så sjukt mainstream. Jag hatar't. Vi är så himla ovettiga i Sverige. Dags att släppa loss lite och leva livet. Nej, nu ska jag gå till bussen.
Puss och kram
Louise

Tillbaka efter lovet

Hej hej hallå! Efter ett underbart höstlov är nu alla vi små Bergatroll tillbaka i skolan, och det känns bra. Vi sitter och pillar med artiklar till skoltidningen, diskuterar valet i USA och lyssnar på Birgitta som pratar om att vi ska ha mentorsamtal inom den närmsta tiden. Blir najs.

Nu ska vi kolla på en film som Olliver valt ut. Hm. Vilken kan det vara? Om 11/9. Intressant. Skolan är så sjukt intressant. Och jag är så sjukt pop idag. LOVE IT!

Puss och kram
syns på stan
Louise


(btw så måste det vara astråkigt att bara jag skriver. snälla skriv någon annan också? Vad som helst!)
((åh, och förresten blev det ingen modellfotografering den här gången. Andra saker kom ivägen. Kram.))

RSS 2.0