Strumpan skriver?!?!

Vad är detta!?

Strumpan gör entré! Stående ovationer från omvärlden!

"Ehh.. vem fan är strumpan?" kanske ni tänker nu, eller?
Jo jag är helt enkelt ett bergatroll, ett av de små trollen som var med och diskuterade denna bloggs vara eller icke vara redan under tiden vi alla var älvor (och några huldror).
Att ni inte fått se någonting från mig tidigare beror ganska mycket på lathet, har inte orkat skriva innan, men nu jädrar.

Jag sitter faktiskt kvar i skolan trotts att jag slutade redan klockan kvart över 11 idag, anledning var att jag skulle jobba med mitt projektarbete, för det förväntas man göra på sin lediga tid. I alla fall ett lektionspass i veckan.
Nu blev det ju inte riktigt så då jag satt bland de som läser mediaproduktion B och lyssnade på när de spånade massa roliga idéer, bland dessa återfinns bland andra Torsten och Emelie, så det kan bli lite roligt ibland.
Just idag så pratade de om hur gärna de ville mörda varandra på de mest brutala sätt ni kan tänka er.
Detta ska de alltså göra i en filmproduktion, inte på riktigt (hoppas jag :S )

Men nu har de tydligen fått sluta så nu måste jag skynda mig att stänga av så jag kan cykla hem med alla roliga människor.

Had det bäst
/ Strumpan

Bergatroll!

Hej alla vänner! Nu är Älvan och Huldran tillbaka, dock i annorlunda skepnad. Hädanefter kommer vi att kallas Bergatroll (för Älvan) och Bytingar (Huldran). Så ni får vänja er vid namnbytet, för vi kommer aldrig mer gå tillbaka till Älvor. Lite synd, men sånt är livet.

Hur har det varit att börja då? Jo, undertecknad skulle väl kunna säga att det är helsoft att börja igen. Malin säger att första veckan känns "som att jag är väldigt trött och hungrig". Första veckan är fetsoft, men efter att vi hållt på och klurat på våra scheman skulle jag vilja säga att året kommer bli NAJS! På hösten är jag ledig Måndag morgon, onsdag eftermiddag, heeeeeeela torsdagen och fredag eftermiddag. På våren blir det dock bara torsdag förmiddag och hela fredagen, men det blir najs ändå för jag ska typ fota hela veckan.

Åh, vi måste ju naturligtvis passa på att gratulera Johannah som fyller 18 år idag! Grattis på dig vännen! :D

Nej, nu vet jag inte vad jag ska göra. Dags att sätta på tévatten kanske? We're back in the game!
Puss
Louise

RSS 2.0